LUXUEUS NIEUWBOUWPROJECT

The View Marbella® biedt vanaf zijn grote terrassen een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee, Gibraltar en zelfs de kusten van Afrika. Dankzij de verhoogde ligging net boven de Golf Valley van Marbella liggen de golfbanen van Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha vlak aan uw deur.

The View Marbella® biedt toegang tot verschillende natuurreservaten en het Andalusisch cultureel erfgoed. Hierdoor kunt u ten volle van het leven genieten.

the-view-marbella-terrace-sea-view.jpg
theview_marbella_lounge_kitchen.jpg
the-view-marbella-sea-view-bedroom.jpg
the-view-marbella-Walk-in Wardrobe.jpg

THE VIEW MARBELLA® RESIDENTIES

Bij The View Marbella® ervaart u luxe en hedendaags wonen op een exclusieve locatie. De gebouwen zijn prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en maken optimaal gebruik van het adembenemende uitzicht.

The View Marbella® creëert een unieke luxueuze sfeer. In de eerste fase zullen zeven iconische gebouwen worden gebouwd die 49 ruime residenties huisvesten met prachtige tuinen. Het innovatieve concept wordt in de tweede fase gevolgd door nog eens 70 residenties die het project zullen voltooien.

Elk grondplan werd zorgvuldig bestudeerd om de royale binnenruimtes en het natuurlijk licht ten volle te benutten, om zo te genieten van het prachtige uitzicht en de privacy van elke woning te waarborgen. Dankzij de nieuwste technologieën geniet u van volledig comfort en zal u zich helemaal thuis voelen.

Ons ontwerpteam zocht alle materialen en interieurelementen van de hoogste kwaliteit zorgvuldig uit. Dankzij ons personalisatieprogramma kunt u uw eigen accenten leggen in uw toekomstige woning.

The View Marbella® biedt residenties met 2, 3 en 4 slaapkamers. Wij zorgen voor het perfecte huis en zetten de behoeften van uw gezin en het ultieme comfort op de eerste plaats.

The View Marbella® schenkt speciale aandacht aan duurzaamheid en milieu. Wij werken met bouwmethodes, materialen en bekledingen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn en de efficiëntie van onze huizen optimaliseren.

 The View Marbella® herdefinieert en creëert nieuwe maatstaven voor echt luxueus wonen met zijn hedendaagse architectuur en hedendaagse interieurs.

Geniet van het panoramische uitzicht vanaf uw ruime terras, bekijk de zonsondergang en bewonder de schoonheid van de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

the-view-marbella-render-4.jpg

THE VIEW MARBELLA® VOORZIENINGEN

The View Marbella® blijft trouw aan het concept van echt luxueus wonen en biedt een volledig scala aan lifestyle-voorzieningen, waaronder 24-uurs beveiliging. De conciërgeservice staat volledig tot uw beschikking en helpt u met al uw wensen, van het organiseren van uw reserveringen, het vullen van uw koelkast bij aankomst, uw kleding naar de droogkuis brengen, de organisatie van vervoer tot en met het onderhoud van uw woning. Uw exclusieve health club geeft u toegang tot een volledige spa, fitnessfaciliteiten en binnen- en buitenzwembaden. Het kindergedeelte werd ontworpen om elk lid van de familie en alle bewoners de ruimte te geven om volledig te ontspannen. Bij The View Marbella® staat uw welzijn voorop.

MARBELLA & BENAHAVIS: DE OMGEVING

The View Marbella® is gunstig gelegen tussen Marbella en Benahavís, op korte afstand van verschillende stranden en stadscentra.

Marbella staat internationaal bekend als premium vakantiebestemming en biedt een luxueuze levensstijl in een zeer aangenaam klimaat.

Marbella staat bekend om zijn pittoreske oude binnenstad, zijn uitgebreide collectie restaurants van wereldklasse, prachtige stranden, luxe winkels en het nachtleven in het naburige Puerto Banús.

Marbella wordt ook steeds populairder als permanente verblijfplaats in Europa. Toegankelijkheid, veiligheid en een uitstekende gezondheidszorg vormen hierbij belangrijke voordelen. Verder zijn er uitstekende onderwijsmogelijkheden voor gezinnen, waaronder enkele van de beste internationale scholen in Spanje, meerdere speeltuinen en parken.

Benahavís, gelegen in de heuvels van "Serranía de Ronda" op slechts een klein stukje rijden van de stad Marbella en de kust, is een van de typische witte dorpen van Andalusië. Het dorp staat lokaal bekend als de eetzaal van de Costa del Sol vanwege de vele restaurants en bars.

 In de omgeving is er buiten veel te doen zoals golfen, watersporten, zwemmen, tennis spelen en bergwandelingen maken. Gecombineerd met meer dan 300 dagen zon per jaar, bieden Marbella en Benahavís een ruime keuze aan activiteiten om te genieten met familie en vrienden.

 
wilma-logo.jpg

Wilma Sierra Blanca

Wilma Sierra Blanca is het resultaat van een joint venture tussen twee prestigieuze bedrijven, Wilma Development Spain en Sierra Blanca Global. Beide bedrijven hebben hun krachten gebundeld om de beste full service te bieden in luxueuze nieuwbouwprojecten in het topsegment.

Directeuren Frank Maas en Olaf Claessens vertegenwoordigen Wilma Development Spain. Pedro A. Rodriguez staat aan het hoofd van Sierra Blanca Global.

Wilma Sierra Blanca combineert internationale ervaring, track record en financiële kracht van Wilma met de lokale bouw- en marktkennis van Sierra Blanca Global.

Wilma werd opgericht in 1939. Dit familiebedrijf zag al drie generaties aan het hoofd staan en bekleedde de 2e plaats in de Duitse Project Developer Ranglijst van Bulwiengesa 2015.

Het bedrijf beheert de projectontwikkeling van residentieel vastgoed van de eerste tot de laatste mijlpaal: van grondaankoop, planning en coördinatie van de bouw tot kant-en-klaar vastgoed.

Met meer dan 100.000 woningen en appartementen, een huidige ontwikkelingsportefeuille van €2 miljard, een jaaromzet van €350 miljoen, 5 kantoren in Duitsland en 150 medewerkers in Nederland, Duitsland en Spanje is Wilma qua omvang en kwaliteit een van de toonaangevende ontwikkelaars van residentiële bouwprojecten.

sbg-logo.jpg

Sierra Blanca Global

Sierra Blanca Global is een groep van Spaanse bedrijven die alle fasen van het ontwikkelings- en bouwproces beheren. Zij zorgen voor projectconceptualisatie, masterplanning, ontwerp, projectmanagement, kostenbeheersing en kwaliteitsvolle kant-en-klare constructie. Sierra Blanca Global is sterk gepositioneerd in de vastgoed- en bouwsector in de regio Marbella en alle naburige gemeenten.

Vanaf het begin heeft het bedrijf zich gericht op de bouw van luxe villa's en appartementen aan de Costa del Sol. Als toonaangevend bouwbedrijf onderscheidt het zich van de concurrentie door zijn tijdige levering, hoogwaardige uitvoering van gebouwen en afwerkingen en exclusieve klantenservice.

sismo-logo.jpg

Sismo Building Technology Spain

Sismo Building Technology is een geïndustrialiseerd bouwsysteem dat de kwaliteit, duurzaamheid en energie-efficiëntie van huizen verbetert.

De innovatieve bouwmethode, toepasbaar op alle soorten gebouwen en projecten, beantwoordt aan de behoeften van projectontwikkelaars, aannemers en architecten om snel en kostenefficiënt te bouwen met een hoge bouwkwaliteit.

SISMO combineert 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en toepassing van de SISMO-technologie met een jonge en dynamische groep medewerkers. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling blijven hun producten de verwachtingen van hun klanten overtreffen.

 
 
 
New brochure-the-view-marbella.jpg

Gelieve het formulier IN te VULLEN.
ZODRA HET IS INGEVULD, VERSCHIJNT ER EEN DOWNLOADLINK.
BEDANKT!

 

NEEM CONTACT OP MET THE VIEW MARBELLA

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Naam *
Naam

ONS VERKOOPKANTOOR

Urbanización La Alborada
Benahavís, Málaga, 29679
Spain

Telefonisch contact opnemen: (+34) 951 664 390