1theview_piscina_post_low.png
 

LUXUÖSA RESIDENSKOMPLEX MELLAN MARBELLA & BENAHAVÍS

Butiksutveckling

The View Marbella® erbjuder underbar utsikt från sina stora terrasser över Medelhavet mot Gibraltar och den afrikanska kusten. Från sitt upphöjda läge strax ovanför Marbella:s symboliska Golf Valley ligger golfbanorna Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas och Aloha alldeles utanför din dörr.

Vid ingången till naturreservat och det andalusiska kulturarvet bjuder The View Marbella® in dig för att till fullo njuta av livet.

the-view-marbella-terrace-sea-view.jpg
theview_marbella_lounge_kitchen.jpg
the-view-marbella-sea-view-bedroom.jpg
the-view-marbella-Walk-in Wardrobe.jpg

THE VIEW MARBELLA® RECIDENSEN

Hos The View Marbella® kommer du att uppleva ett lyxigt och modernt boende på en exklusiv plats. Byggnaderna är vackert belägna i den naturliga omgivningen och med en fantastisk utsikt.

Från sju ikoniska byggnader, som kommer att inrymma 49 rymliga residens, inramade av vackra trädgårdar, kommer The View Marbella® att skapa en speciell atmosfär med ett unikt komplex av boutiques. För att slutföra projektet kommer detta innovativa koncept att åtföljas av en andra fas, som kommer att innehålla ytterligare 70 residens.

Varje våningsplan har studerats mycket noggrant för att optimera användningen av de generöst tilltagna invändiga utrymmena och det naturliga ljuset. Allt detta för att kunna njuta av den fantastiska utsikten och för att kunna säkerställa privatlivet i varje hem. Genom att utnyttja den senaste teknologin kommer vi att kunna garantera fullständig komfort och få dig att känna dig som hemma.

Material och beslag är av högsta kvalitet och har handplockats av vårt designteam. Vårt personaliseringsprogram kommer att göra det möjligt för dig att sätta din egen prägel ditt framtida hem.

The View Marbella® kommer att erbjuda residens med 2, 3 och 4 sovrum. Lår oss guida dig genom det perfekta hemmet, där vi tagit hänsyn till dina och din familjs behov, för att säkerställa bästa komfort för dig.

The View Marbella® ägnar speciell uppmärksamhet åt hållbarhet och miljöskydd. Vi tillämpar byggmetoder, använder material och inredning där vi eftersträvar hållbara, miljövänliga metoder för att optimera effektiviteten i våra hem.

The View Marbella® kommer att omdefiniera och sätta upp nya standarder för konceptet med verkligt lyxigt boende i modern arkitektur med toppmoderna interiörer.

Njut av en panoramautsikt från din rymliga terrass, betrakta solnedgången, upplev och beundra Medelhavet och de ormgivande bergen.

 

the-view-marbella-render-4.jpg

THE VIEW MARBELLA GÄSTVÄNLIGHET

Vi lever upp till konceptet med ett luxuöst boende, The View Marbella® erbjuder ett komplett utbud av livsstilsfaciliteter, inklusive 24 timmars säkerhet. En engagerad concierge-tjänst kommer att finnas tillgänglig för att hjälpa dig med allt du kan behöva, från att göra dina reservationer, fylla på ditt kylskåp före din ankomst, transport, privat kock till fastighetsskötsel. Ditt exklusiva gym innehåller ett komplett spa, fitness-utrustningar, inomhus och utomhus swimmingpools. Området för barn har skapats för att ge varje familjemedlem och alla boende sin egen plats för avkoppling. Ditt välbefinnande tar vi på The View Marbella® hand om.  

MARBELLA & BENAHAVIS: Omgivningarna

The View Marbella® är bekvämt belägget mellan Marbella och Benahavís, på bekvämt avstånd till stränderna och till stadskärnorna.

Känt internationellt som ett högklassigt semestermål erbjuder Marbella en lyxig livsstil i det bästa klimatet som man kan önska sig.

Marbella är känt för sin pittoreska gamla stad, sin omfattande samling av restauranger i världsklass, underbart vackra stränder, luxuösa butiker och ett nattliv i närliggande Puerto Banús.

Marbella blir alltmer populärt som en plats för permanent boende i Europa. Tillgänglighet, säkerhet och ypperlig hälso- och sjukvård är viktiga fördelar. Familjer har utmärkta utbildningsmöjligheter inklusive några av Spaniens högst rankade internationella skolor, åtskilliga lekplatser och parker.

Beläget på sluttningarna av “Serranía de Ronda” bara en kort bit från staden Marbella och kusten, är Benahavís en av de typiskt vita byarna i Andalusien. Byn är känd lokalt som matsalen på Costa del Sol på grund av sin uppsjö av restauranger och barer.

Mängden utomhusaktiviteter inom området omfattar golf, vattensport, tennis och vandring i bergen. I kombination med över 300 dagars solsken om året, erbjuder Marbella och Benahavis en rad möjligheter att njuta av värdefull tid tillsammans med familj och vänner.

 
wilma-logo.jpg

Wilma Sierra Blanca

Wilma Sierra Blanca är resultatet av ett joint venture mellan två prestigefyllda privatägda bolag Wilma Development Spain och Sierra Blanca Global, som har gått samman för att tillhandahålla den bästa fullservicen i högklassig lyxig utveckling.

Wilma Development Spain representeras av sina styrelseledamöter, Frank Maas och Olaf Claessens. Pedro A. Rodriguez ansvarar för Sierra Blanca Global.

Wilma Sierra Blanca kombinerar internationell erfarenhet, meriter och Vilmas finansiella styrka med Sierra Blanca Globals lokala byggnads- och marknadsföringsexpertis.

Wilma grundades år 1939. Detta familjeföretag, under tre generationers ledning, intar plats 2 i Bulwiengesa förteckningen 2015 över German Project Developers.

Företaget bemästrar projektutvecklingen av bostadsfastigheter från första till sista spadtaget: Från markförvärv, planering och koordinering av byggnationen till nyckelfärdig fastighet.

Med mer än 100 000 hus och lägenheter byggda och försålda är Wilma med en aktuell portfölj på 350 miljoner Euro i årlig omsättning, 5 kontor i Tyskland och 150 anställda i Nederländerna, Tyskland och Spanien, en av de ledande utvecklarna av bostadsfastigheter med avseende på storlek och kvalitet.

sbg-logo.jpg

Sierra Blanca Global

Sierra Blanca Global är en grupp av spanska företag som hanterar alla faserna av utvecklings- och produktionsprocessen. Tjänsterna omfattar konceptualisering av projekten, huvudplanering, design, projektledning, kostnadskontroll och byggnation fram till nyckelfärdiga fastigheter. Sierra Blanca Global är mycket väl positionerade inom fastighets-och byggbranschen i Marbella området och de kringliggande kommunerna.

Från början var företaget inriktat på byggnation av lyxvillor och lägenheter i Costa del Sol. Som ett ledande byggföretag utmärker de sig jämfört med andra på grund av sin absoluta garanti när det gäller att hålla utlovade tider, det högkvalitativa utförandet av sina byggnader och sin exklusiva kundtjänst.

sismo-logo.jpg

Sismo Building Technology Spain

Sismo Building Technology är ett industrialiserat byggsystem som förbättrar kvaliteten, hållfastheten och fastigheternas energieffektivitet.

Företagets innovativa byggmetod, som går att tillämpa på alla slags byggnader och projekt, är svaret på behovet från byggnationsutvecklare, entreprenörer och arkitekter när det gäller att bygga snabbt och kostnadseffektivt med hög strukturell kvalitet.

SISMO kombinerar 20 års erfarenhet inom utveckling och applicering av SISMO tekniken med en grupp av unga, dynamiska medarbetare. Pågående forskning och utveckling säkerställer att våra produkter kommer att fortsätta att överträffa kundernas förväntningar.

 
 
 
New brochure-the-view-marbella.jpg

Vi ver Dig FYLLA I blanketten.
NÄR DU VÄL HAR GJORT DETTA KOMMER EN LÄNK FÖR NERLADDNING ATT VISA SIG.
TACK!

 

KONTAKT MED THE VIEW MARBELLA

Vänligen fyll i formuläret nedan och vi kommer att ta kontakt med dig så snart som möjligt.

 
Namn *
Namn

VÅRT FÖRSÄLJNINGSKONTOR

Urbanización La Alborada
Benahavís, Málaga, 29679
Spain

Ring oss: (+34) 951 664 390